Lánglovagok ropták a táncot Eger és Budapest nevezetességei előtt

  A 2020-as év legjobb táncos kihívása a dél-afrikai DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema című dala lett, ami idén is töretlenül hódít. Munkahelyi közösségek, baráti társaságok, kicsik és nagyok ezrei tanulták már meg a lépéseket, és töltötték fel a videót. Ezúttal az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság lánglovagjai mutatták meg, ők hogyan ropják egy jó cél érdekében, a már ismert dallamokra, íme!

   "Mi tűzoltók, nap mint nap káresetekhez vonulunk, életeket mentünk, a szolgálatban keményen dolgozunk, értetek. Most pár perc erejéig megmutatjuk nektek, hogy mi is tudunk egy kicsit lazítani, és a jó cél érdekében még táncolni is. Sokfélék vagyunk, a katasztrófavédelem sokféle területén dolgozunk, de a célunk közös: segítünk, ha baj van! Bízunk benne, hogy ezzel a videóval egy kis örömöt csempészünk a mindennapjaitokba! Vigyázunk rátok az Egri Vártól a Parlamentig!" – ezzel a felvezetéssel osztották meg az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán a táncos produkciójukat. 

  Címlapfotó: Katasztrófavédelem YouTube-csatornája

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek