Megszépült a természetház a Búbánat-völgy vadregényes tórendszerének partján

Miután uniós forrásból megszépült, sőt teljesen újjáépült az Esztergomhoz tartozó Búbánat-völgyben található Kerektavi Természetház, az épület immár igazi 21. századi létesítmény, megjelenését és funkcióit tekintve is.

Forrás: vasashe.hu / Esztergom a Dunakanyar fővárosa

Az épületet a tavaly 60 éves Vasas Horgász Egyesület, a Magyar Természetjáró Szövetség, a Pilisi Parkerdő és a Magyar Turisztikai Ügynökség közös konzorciumban építette fel.

A Természetház innentől kezdve ku tudja szolgálni a bakancsos és a horgászturizmus szerelmeseit, segíteni tud a környezeti nevelésben, illetve belső terei a környék természeti értékeinek bemutatására is lehetőséget teremtenek. De nem csak a felszereltsége és megjelenése magas minőségű, hanem az energiafelhasználásában is innovatív az épület. 

Felújítása óta akár 150 főt is be tud fogadni, ha szervezett tanfolyamokhoz, kisebb oktatási feladatokhoz közösségi térre lenne szükség. Még zajlanak a belsőépítészeti munkák, valamint a külső terület tereprendezése, de a büfé elviteles szolgáltatással nyitva tart, és a horgászjegyeket is itt lehet megvásárolni - olvasható a Vasashe.hu oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek