Mentett sirály jósolta meg az EB nyitómeccsének eredményét

A vaol.hu az Állatvédők Vasi Egyesületének védenceit kéri fel, hogy napról napra, játékos módon jósolják meg a torna mérkőzéseinek eredményeit. Az Európa-bajnokság nyitómeccsét, vagyis a Törökország-Olaszország összecsapást egy sirály tippelte meg, aki néhány hete vendégeskedik az egyesületnél. A madár legyengült állapotban, egy víztől távol eső lakókörnyezetből került az állatvédőkhöz. Látható sérülései nem voltak, így a gondos ellátásnak köszönhetően gyorsan regenerálódott, heteken belül szabadon engedhető.

Forrás: youtube.com/vaol

Amit pedig a meccsel kapcsolatban jósolt: úgy tűnik, egyértelműen az olasz válogatottra tippelt, és nem is tévedett. Itália legjobbjai 3-0-ra verték a törököket, a sirály jóslata pedig bejött. Mint írják, a madár háromszor koppintotta oda a csőrét Olaszország zászlajához, szóval ha ez a gólokra enged következtetni, akkor kijelenthető: ez a szárnyas valamit nagyon tud. 

A lap hozzáteszi, a kezdeményezéssel a szórakoztatáson túl cél az egyesület állatainak támogatása is: a kis jósok szinte egytől egyig várják még álomgazdájukat. Az újság bízik benne, hogy bemutatásukkal hozzájárul ahhoz, hogy az emberek jobban megismerhessék őket. Ha pedig valamelyikük belopja magát a szívükbe, keressék az egyesületet bizalommal, amelynek tagjai örömmel segítik majd Önöket az örökbefogadási folyamat során.

Egy helyen minden, ami foci Eb!
Szeretne naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasna extra érdekességeket kedvenc játékosairól, csapatairól? Akkor kattintson az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradjon le semmiről.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek