Miniszterelnöki bejelentés: jövő héten jön a következő nyitási lépés

  Mint a 24.hu tudósításából kiderül, Orbán Viktor a Kossuth rádióban beszélt arról, hogy milyen további nyitások várhatók 4 millió beoltottnál, melyet valószínűleg jövő héten szerda-csütörtök táján érünk el. A miniszterelnök elmondta, hogy megnyithat a szolgáltatások széles köre, ám hozzátette, hogy a szórakozási lehetőségeknek a védettségi igazolvány lehet a feltétele.

  Moziterem - illusztrációForrás: THAM YUAN YUAN/pixabay.com

  Látogathatók lesznek a színházak, táncszínházak, mozik, fittness-termek, sportesemények, jégpályák, állatkertek, vadasparkok, cirkuszok, múzeumok, szállodák és az éttermek belső helyiségei is. A kijárási tilalom 11 órakor kezdődik, a teraszok este fél 10-ig maradhatnak nyitva.

  Mint hozzátette, akik sporteseményekre vagy szállodába mennek, a kiskorú gyermekeiket is magukkal vihetik, mert ezeken a helyszíneken mindenki védett lesz. Eddig 3 millió 508 ezer ember kapta meg az oltást.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!