Kinevezést kapott a Polgármesteri Hivatal mentett cicája

  A világ leghíresebb, alkalmazásban álló macskái közé tartoznak a szentpétervári Ermitázs cicái, emellett a brit parlamentben is találkozhatunk a négylábúakkal, de nemcsak ezeken a helyeken kaphat fontos pozíciót egy négylábú.

  Ő Márton, a Polgármesteri Hivatal kedves, mentett cicája. 24 órás szolgálatban van, ezért természetes, hogy ő is megkapta a hivatal munkatársainak kijáró névtáblát. :)

  Közzétette: Diósjenő közösségi oldala – 2021. április 11., vasárnap

  Diósjenő közösségi oldalán tegnap bukkant fel a poszt, mely bemutatja a Polgármesteri Hivatal Rágcsálóügyi Főmunkatársát, Mártont. 

  "Ő Márton, a Polgármesteri Hivatal kedves, mentett cicája. 24 órás szolgálatban van, ezért természetes, hogy ő is megkapta a hivatal munkatársainak kijáró névtáblát" - írja a bejegyzés, mely máris hatalmas népszerűségnek örvend a Facebookon. Mint később hozzátették, "Marci a cica meghozta mára az országos hírnevet Diósjenő számára. Nem is gondoltuk volna, hogy a kis vicces hír ekkorát "megy" a mai napon. Pár óra alatt 1500-an lájkolták és 1100-an osztották tovább, így a facebook statisztikája szerint 177 000 emberhez jutott el a bejegyzés".

   A címlapkép illusztráció - forrás: Sa Ka/pixabay.com

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!