Ezeken a vonalakon mától már emeletes vonatokra is felpattanhatnak

  November 30-án újabb KISS motorvonatok kezdik meg az utasforgalmi próbaüzemet a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalakon, így már négy emeletes vonat szállítja majd az utasokat a váci, és kettő a ceglédi vonalon. Összesen hat emeletes szerelvénnyel találkozhatnak az utasok a két legforgalmasabb elővárosi vonalon.

  Mutatósak az új KiSS vonatok, amelyek két vonalon közlekednekForrás: mavcsoport.hu

  A 600 ülőhelyes emeletes vonatok az előzetes vizsgálatokat, teszteket követően szerezték meg az utasforgalmi próbaüzemhez szükséges engedélyt.

  2022 végéig a megrendelt járművek mindegyike, összesen 40 darab KISS állhat forgalomba.

  Ezzel elérhető, hogy a főváros elővárosi forgalma szinte teljes mértékben modern motorvonattal legyen kiszolgálva.

  Így kell elképzelni az emeleti feljárót azoknak, akik még nem ültek ilyen szerelvényenForrás: mavcsoport.hu

  A vasúttársaság továbbra is arra kéri utasait, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, és ne feledjék el, a maszk használata nemcsak a közösségi közlekedési eszközökön, hanem azon állomáson és megállóhelyeken is kötelező, ahol az utas a felszállás előtt vagy után tartózkodik – olvasható a mavcsoport.hu weboldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek