A levendulák sosem adják fel a harcot!

  Ez a levendula szedd magad program, amit most a figyelmükbe ajánlanánk szinte az esszenciája az újranyitásnak és a nyaraljunk itthon szlogennek. Hiszen ki tud ellenállni a dúsan virágzó levendula bokrok lila hullámzásának, bódító illatának, a szikrázó napsütésnek és a grillen készült fogásoknak, a levendula fröccsről és szörpről nem is beszélve.

  Forrás: Szent Balázs-hegyi Levendulás

   De az egészben az a legszebb, hogy a nagy terület miatt biztonságban is érezhetjük magunkat és a szervezők a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyve szerint készülnek.

  A Szezonnyitó Levendula szedd magad 7végét és falatozástLaszip Tamás levendulabirtokán találják majd, Szentantalfa mellett. A levendulaföld érdekessége, hogy a főállásban informatikus tulajdonos saját fejlesztésbe kezdett, így most egy kertészeti robot segít a gyomok kapálásában – bár az önálló munkát még tanulnia kell. Idén a látogatók már megismerhetik a kis Bors (ökröcske) robotot, ami talán jövőre már mindent egyedül elvégez majd – olvasható a közleményben és az esemény Facebook oldalán.

  Idén is 3 hétvégén át lesz nyitva a levendulás: 2020. június 12-14-én, 19-21-én és 26-28-án.
  A tulajdonos ajánlása szerint, ha tele a kosarunk (egy kis kosár 3000 forint) nyúljunk el egy pokrócon vagy egy nyugágyon és kérjünk egy pohár levendula szörpöt vagy fröccsöt.

  Forrás: Szent Balázs-hegyi Levendulás

   Az első hétvégén a @Borganika séfje, Pancsovay Zita gondoskodik majd a fogásokról, ami között lesz egy mártogatós válogatás is olyan finomságokkal, mint baba ganoush, mentás fehérbab hummusz, zöldborsó pesto, mini bajorkolbász levendulás almachutneyval és zöldségbatonok, valamint laposkenyér. A desszert pedig grillezett barack lesz kecskesajttal, mandulás morzsával és egy csipet levendulával.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!