Nyereményjátékot hirdetett Budapest egyik legpatinásabb épülete

A négy és fél év alatt felújított Párisi Udvar Hotel Budapest egészen pontosan 2019. május 20-án fogadta első vendégeit. A felújítás alatt több mint 85 000 órát dolgoztak az épületben a restaurátorok és kialakításra került 110 szoba, köztük 18 lakosztály, valamint 2 rezidencia.

Az épület passzázsában pedig megnyílt a Párisi Passage Café & Brasserie, ahova nem csak a szállóvendégek, hanem mindenki betérhetett egy kávéra, vagy sütire, aki kíváncsi volt az épület patinás üvegkupolás belsőterére. Mivel az épület gyorsan a város kedvelt helyévé vált, fotók is készültek szép szerével.

A születésnapját ünneplő hotel most ezeket az emlékeket és fotókat ajándékokkal hálálná meg azoknak, akik részt vesznek a meghirdetett nyereményjátékban.

Az évforduló kapcsán meghirdettek hát egy játékot, amiben május 24-ig lehet még részt venni a hotel Facebook oldalán keresztül, ahol minden részletet és ajándékot feltüntettek. A szálloda oldala arra kérte meg a követőit, hogy osszák meg a kedvenc történetüket vagy fotójukat a Párisi Udvarról, a szállodáról, a passzázsról vagy a kávéházról. A szerencsés nyertes, akiknek kilétére május 25-én derül fény, akár egy 2 éjszakás pihenést is nyerhet a hotelban.

Nyitókép forrása: Párisi Udvar Hotel Budapest / Facebook.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek