Pihenést ajándékoznak a visegrádi szállók a hétköznapok hőseinek

  A Thermal Hotel Visegrád több visegrádi szállodával együttműködésben a Föld Napján, április 22-én útjára indította a Visegrádi Lélegzetláncolat elnevezésű kampányát - derül ki a cég sajtóközleményéből.

  Visegrád, FellegvárForrás: Polyák Attila / Travelo

  A hotelek együttesen 112 db 2 fős, 2 éjszakás pihenésre jogosító utalványt ajánlanak fel az egészségügyben, gyógyszertárakban és kereskedelemben dolgozók részére, hogy a veszélyhelyzet fáradalmait a járvány levonulása után Visegrádon pihenhessék ki.

  Aki ismer olyan egészségügyi, gyógyszertári vagy kereskedelmi dolgozót, aki szerinte megérdemelne egy ilyen pihenést, jelölését Facebook-üzenetben teheti meg 2020. május 20-ig a VisitVisegrád oldalán. A nyerteseket 2020. május 25-én hirdetik ki, a kezdeményezés részletei a VisitVisegrád weboldalán olvashatók.

  Azok is nyerhetnek, akik kedvelik a Facebook-oldalt és megosztják a kezdeményezést az ismerőseikkel. Köztük 8 db, 2 fős, 2 éjszakás utalványt sorsolnak ki.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!