Tömegek nélkül is pezsgő Budapestet mutat be ez az imázsfilm

A kicsit több mint egy perces új imázsfilm a városlakóknak, a hazai és a külföldi turistáknak egyaránt szól. Arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a magyar fővárosnak mindig különleges hangulata van.

Akkor is ha tavasszal mindenki a Duna mentén sétálgat és a parkokban piknikezik, és akkor is ha üresek az utcák és csak egy ember táncolja be a leglátogatottabb helyszíneket. De ha vége lesz a járványnak és a korlátozásoknak, és egészségben újra találkozhatunk, akkor a város legszebb helyei várni fognak ránk.

A videóban a korábban pezsgő, élettel teli, de jelenleg üres várost a zene, a tánc és a fények harmonikus kompozíciója tölti meg reménnyel, várakozással. Az egyedi hangulatot pedig Feledi János, kortárs koreográfus tánca és Lukács Miklós cimbalomművész közös játéka teremti meg. – olvasható a közleményben.

Kiürültünk - IllusztrációForrás: Pixabay.com

Végh Vozó Zoltán rendező filmjével a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ azoknak kíván üzenni, akik látogatóként, vagy lakosként szeretnék visszakapni Budapestet. Ez most egy rendhagyó tavaszi újjászületés, de a város visszavárja az otthonülőket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek