Ez a kávézó alaposan felháborította a vendégeit

  A balatonfüredi Karolina Kávéház mai Facebook-posztjával alaposan felborzolta a kedélyeket.

  A kép illusztrációForrás: Free-Photos/pixabay.com

  Ezt írták:

  "Kedves Vendégeink!

  Péntektől kezdve, aki szeretné és ki akar picit mozdulni a szabad levegőre, itt a teraszunkon is el tudja fogyasztani a rendelését, 9-15 óráig korlátozott asztalszámmal, szigorú higiéniai feltételek betartása mellett rendelkezésetekre bocsátjuk a teraszunkat.
  15-19 óráig elvitelre tudunk Tőletek rendelést fogadni, emellett pedig kiszállítással állunk a rendelkezésetekre.

  Mindenkinek jó egészséget kívánunk!
  A Karolina Csapata"

  A poszt alatt azonnal megindult a vita, többek között más, vendéglátásban dolgozók szóltak hozzá, mondván, hogy a legtöbb vendéglátóhely bezárt, számolva a veszteséggel, mert ezt látták a leginkább felelősségteljes megoldásnak.

  Más viszont arra hivatkozott, hogy amíg nem sért törvényt, addig nem jogos a felháborodás. Jóllehet, nincs törvénybe foglalva, mindenesetre tény, hogy az egészségügy és a hivatalos szervek is mindenkinek azt ajánlják, maradjon otthon, mert ez a legbiztonságosabb módja annak, hogy megakadályozzuk a járvány terjedését. 

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!