Mindössze 100 forintért tekerhetnek a Mol Bubijain

Átmenetileg jelképes, 100 forintos összegért lehet használni a fővárosi közbringarendszert. Ezzel egyidőben, az egyszerűbb használat érdekében a BKK pilot jelleggel bevezeti az online regisztráció lehetőségét is. A közbringarendszer Óbudától Kelenföldig, a Városmajortól a József Attila-lakótelepig 157 gyűjtőállomással és 2071 biciklivel áll a felhasználók rendelkezésére – írja a Budapest Közlekedési Központ sajtóközleményében.

A fertőzés elkerülése érdekében érdemes biciklivel közlekedni, amit most 100 forintért vehetnek igénybeForrás: Ralf Roletschek - Fahrradtechnik und Fotografie/Wikipedia

Minden, rendelkezésére álló eszközzel támogatják azokat az állampolgárokat, akik a járványveszély idején szeretnék elkerülni a tömeget, és ehhez a MOL Bubit választják közlekedési eszközként. Ezért két jelentős és azonnali fejlesztést vezet be a közbringarendszert érintően:

· Átmenetileg jelképes, havi bruttó 100 forintos áron biztosítja a MOL Bubi használatát mindenkinek.

· Pilot jelleggel elindul az online regisztráció és szerződéskötés lehetősége, azaz a felhasználóknak ettől a naptól nem szükséges személyes ügyintézés a közbringarendszer használatához.

További információk a közbringarendszer használatáról

Az online regisztrációra a MOL Bubi honlapján (molbubi.hu) és a MOL Bubi alkalmazásban (Google Play Áruház: http://bit.ly/molbubi_android, App Store: http://bit.ly/molbubi_ios) van lehetőség. A felhasználói fiókot rövid regisztrációs folyamat után aktiválják, ezután a jelképes, havi 100 forintos havidíj online kifizetése után a közbringarendszer azonnal használható.

További tudnivalók új felhasználók számára

· A 100 forintos bérlettel alkalmanként 30 perces bringázást tesz lehetővé további díj megfizetése nélkül. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik. Ezért célszerű a közbringarendszer használatbavétele előtt feltölteni a felhasználói egyenleget. Az egyenlegfeltöltésről és a túlhasználati díjról bővebben hu/dijszabas.php oldalon olvashat.

· A 100 forintos díjterméket megvásárló felhasználók egyszerre 1 darab kerékpárt tudnak felvenni.

Akinek jelenleg is van használatban lévő MOL Bubi jegye vagy bérlete, az az aktív díjtermékével tudja továbbra is használni a közbringarendszert. A jegy / bérlet érvényességének lejárta után természetesen a jelenlegi felhasználók is válthatnak új, 100 forintos havi bérletet.

Felhívják a figyelmet, hogy a 100 forintos bérlet megvásárlásához nem szükséges a BKK ügyfélközpontba személyesen befáradni, és ezt jelenleg a járványveszély miatt nem is ajánljuk; ha valaki mégis így dönt, akkor, kérik, lehetőség szerint érintésmentes bankkártyával fizessen, mert a készpénzforgalom is hordoz magában fertőzésveszélyt. A MOL Bubiról minden információ megtalálható a közbringarendszer honlapján: molbubi.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek