Erre a kovásszal teli workshopra még lehet jelentkezni

  Manapság olyan nehéz még be nem telt gasztro workshopokat és főzőkurzusokat találni, hogy azonnal lecsaptunk erre az április eleji lehetőségre. A 2020. április 05-re tervezett pilisvörösvári Kenyérsütő Workshopon úgy állították össze a készítendő kenyereket, hogy ne csak azoknak legyen öröm, akik helyben gyúrnak és kelesztenek, hanem a családnak is, akik még mindig csak a fehér kenyér erejében hisznek.

  Forrás: Pixabay.com

  Ezért a munka során háromféle kenyeret készítenek majd el a jelentkezők: egy tiszta rozskenyeret egy tönkölyt és egy fehér kenyeret. A 9 órától 15 óráig tartó kurzus végén pedig két kenyeret vihetnek majd haza. Például egy egészségesebb rozskenyeret, vagy magvas tönkölyt, illetve a családnak egy sima fehér kenyeret, amíg szép lassan át nem szoknak a többire – olvasható az esemény Facebook oldalán, amin keresztül jelentkezni is lehet a kurzusra.

  A workshop ára tartalmazza a hozzávalókat, két darab ajándék szakajtót, amiben haza lehet majd vinni a kenyereket és máskor is használhatók a kelesztéshez. Illetve a tudás mellett, nyomtatott anyagokat is adnak a szervezők, valamit egy kis üvegben fehér- és rozskovászt is, amit otthoni táplálgatás után, további sütésekkor is felhasználhatunk.

  Amit vinni kell, az egy nagy tál, amiben dagasztani lehet majd a tésztákat, illetve valami láda vagy kosár, amibe a két szakajtónyi kelt tésztát haza lehet szállítani.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!