Ötvenszázalékos kedvezményt kínál a MÁV az Utazás Kiállításra

  A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a február 27-től március 1-ig tartó Utazás Kiállításra utazók részére bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra – tudtuk meg a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. sajtóközleményéből.

  Forrás: Christian Pischinger/Pixabay

  A kedvezményt kizárólag belföldi utazásra, másodosztályra lehet igénybe venni, első osztályú kocsiban történő utazáskor a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybe vétele esetén a megfelelő felárat is meg kell fizetni.

  A kedvezményes jeggyel az utazást legkorábban február 26-án lehet megkezdeni, a visszautazást legkésőbb március 2-án éjfélig kell befejezni.

  Az 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi a jegypénztárnál az Utazás Kiállításra szóló alkalmi menettérti vasúti jegyet, amit a program helyszínén (HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ) a MÁV-START mobilpénztáránál kell lebélyegeztetni a rendezvény nyitva tartási idejében.

  Az utasnak a vásárláskor a pénztárnál közölnie kell, hogy milyen rendezvényre, melyik állomásra kéri a menettérti jegyet. Így a visszautazáskor már nem kell újabb jegyet váltani, a lepecsételt jegyet kell bemutatni az ellenőrzéskor. Amennyiben a bélyegeztetést elmulasztják, akkor a jegyvizsgáló teljes árú jegyre egészíti ki a jegyet. Részletes tájékoztató a vasúttársaság honlapján olvasható. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!