Egy ölelésért cserébe párosan léphetnek a budapesti Állatkertbe

Valentin-nap alkalmából február 14-től 16-ig, azaz péntektől vasárnapig páros kedvezményt kínál látogatóinak a Fővárosi Állat- és Növénykert. Akik belépéskor megölelik egymást, ketten egy jeggyel léphetnek be az Állatkertbe. A páros kedvezmény nemcsak szerelmespárokra, hanem testvérekre barátokra-barátnőkre, sógorokra, komákra és mindenki másra is vonatkozik, akik ketten olyan viszonyban vannak, hogy megöleljék egymást.

Minden ölelésért 2 jegy jár Valentin-nap alkalmából – illusztrációForrás: Cock-Robin/Pixabay

Ezen a három napon tehát mindazok, akik érkezésükkor a kert főbejáratánál megölelik egymást, ketten egy belépőjeggyel, azaz egy jegy áráért látogathatják az Állatkertet. Természetesen nemcsak a kedvezmény miatt érdemes felkeresni az Állatkertet, hiszen számos kisállatban is gyönyörködhetnek a látogatók.

Forrás: Fővárosi Állat- és Növénykert

A Pálmaházban lakó lajhároknál még adventkor született kölyök, a minnesotai törpesertéseknél hét kismalac cseperedik, és egyre gyakrabban látni a költőüregből előmerészkedő pingvinfiókákat is. Szépen cseperedik a két mhorr gazella gida a vadonban már kihalt ritka patás is – írja sajtóközleményében a Fővárosi Állat- és Növénykert.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek