Elképesztően kreatívak a gyerekek környezettudatos adventi koszorúi

  A FŐKERT és a Szabad Tér Színház idén is meghirdette a "Környezettudatos karácsony" című pályázatát, melynek keretében a részt vevő óvodás és kisiskolás csoportok újrahasznosítható alapanyagokból adventi koszorúkat készítettek, amelyeket az adventi időszakban a vásár ideje alatt a Városháza parkban lehet megtekinteni - derül ki az Advent Budapesten téli fesztivál a Városháza parkban Facebook-oldaláról

  Forrás: Krisztian Kubicsek/VIP-Media/Facebook

  A legszebb koszorúkat a szervezők is díjazzák, ajándékokat ajánlott fel többek között a Fővárosi Nagycirkusz, a Fővárosi Állat-és Növénykert, a Mahart Zrt., a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. A közönségdíjas adventi koszorúra itt lehet szavazni december 17-ig. Az eredményhirdetésre december 19-én kerül sor a vásár fűtött Hüttéjében. A koszorúkat itt is láthatja.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!