Karácsonyra hangoló piacozás meghitt fényekkel és forralt borral

A Mindspace és az Eldorádó Budapest a Rákóczi téri Vásárcsarnokba hívja az érdeklődőket, hogy a karácsonyi fényekbe burkolózott piacon barangolva és forraltborozva hangolódjanak az ünnepekre - tudtuk meg az esemény Facebook-oldaláról.

Forrás: Rákóczi Karácsony/Facebook

A következő két hétvégére változatos eseményekkel készülnek a szervezők: zenével, különféle foglalkozásokkal, és kerületi kisiparos, kézműves portékákkal is, hogy jusson a fa alá is a Nyolcból. A reggeleket és délelőttöket pedig egészen biztosan karácsonyi finomságokkal indítják a korábbi rendezvényeiken már megszokott, hosszú asztalokon.

December 14-én a közösségi reggelit workshopok követik, majd Móser Ádám zenél, ezután a rajzfüzet- kötés rejtelmeibe vezeti be a résztvevőket Pálfi György László grafikus. A Cellux újrahasznosító workshopjának fókusza a karácsonyfadísz-készítés lesz, Szuhay Péter főző workshopján pedig a nyúlpástétom titkai tárulnak fel. Sötétedés után a Polymorf Microbatts fényfestménye látható, és lesz karácsonyi sörbemutató is, emellett a hangulatról Bitó Jancsi harmónikakoncertje gondoskodik.

December 21-én a reggeli után zero waste workshop lesz  a program a Vászonzsákoslánnyal, majd "Vers Reggelire" Nagy Zsolttal. Eközben a Józsefvárosi Kisiparos Karácsonyi Vásárának portékái közül is válogathatunk, és Jurgen Maeijer borász - Maeijer & Leemans borait kóstolhatjuk külön jegy ellenében. Könyvkötés, mézeskalács-sütés és fényfestés képezi még a program részét, és mindkét nap végig DIY sarok, vintage portékák, szalonhangulat, forraltbor és tea, valamint sok mulatság várja a látogatókat. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek