Új sétákkal készül az ünnepekre a Hosszúlépés

  Idén a Hosszúlépés új sétákkal készül az ünnepekre. Két magyar nyelvű program mellett elindítják angol nyelvű sétáikat is, már a két ünnep között - derül ki a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből.

  Forrás: Daniel Reche/pixabay.com

  Sétálni nem lehet elég korán elkezdeni, vallják, így a gyerekes családoknak ajánlják A lány, aki csillagász lett című programjukat, ahol a páros jegy mellé egy igazi hősnőről szóló mesekönyvet is küldenek a megrendelőknek, hogy a séta maradandó élménnyé váljon. Az alkalom során a gyerekek plüss bolygók segítségével fedezhetik fel a Naprendszer titkait, és megismerhetik az első magyar női csillagász történetét is.

  A másik új, Maffiózók mackónadrágban című programon Dezső András újságíró könyvét követve fedezhetik fel Budapest elmúlt évtizedeinek szervezett bűnözését: hamiskártyásokból lett maffiafőnökök, kémek és csempészek világa tárul fel. Most négy különleges alkalommal maga a szerző vezeti a sétákat, a páros jegy mellé egy dedikált kötettel is megajándékozzák a jelentkezőket. Bővebb információk a Hosszúlépés honlapján találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!