Vegán karácsonnyal indul a hétvége

  A 2019-es Vegan Sunday Christmas Marketet úgy tervezik a szervezők, hogy egy igazi karácsonyi csodaország legyen, ahol minden természetes és szigorúan vegán. Viszont tudatos és elkötelezett vásárlókként azért mindent megtaláljunk, amire az ünnepek alatt szükségünk lehet.

  Forrás: Vegan Sunday Market/FB

  Így a 2019. december 15-én, az Anker't-ben megrendezett piacnapon találunk majd karácsonyi desszerteket és édességeket, kézműves apróságokat, házilag készített szappanokat és ékszereket, valamint mindenféle ajándéknak valót, akár barátokról, gyerekekről vagy kedvenc állatainkról legyen szó – olvasható az esemény Facebook oldalán.

  A Vegan Food Fest csapata ezzel a rendezvénnyel zárja majd a 2019-es évet, így a kiállítók mellett sok meglepetésre is számíthatnak a havi piacok törzsvendégei. Az eseményre a belépés egy „hellóba" kerül és délelőtt 10 órától 18-ig látogatható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!