Mostantól virtuálisan is utazhat a mézeskalács-villamoson

Idén, nyolcadik éve járja a várost a kívül-belül ünnepi díszbe öltöztetett miskolci Adventi Villamos, amelyet nyolcadik éve készítenek lelkesen a város közlekedési vállalatának dolgozói. A www.space3.hu oldal jóvoltából a valóság mellett most már online bárki, bárhonnan bejárhatja 3D virtuális túrán Miskolc Adventi Villamosát!

Ötletes és szeretnivaló

A szerelvény különlegessége, hogy minden évben megújul, új látványelemekkel gazdagodik. Tavaly egy varázslatos, kívülről kézzel festett jégpalota várta az utasokat, idén egy bájos, szinte harapnivaló mézeskalács házikót késztettek a lelkes MVK-sok – olvasható az MVK Zrt. weboldalán.

Most már nem csak kívülről de belülről is megcsodálhatja a bajor mézeskaláccsá alakított szerelvénytForrás: Miskolci Advent 2019

Kívül-belül látványos

A szerelvény ünnepi hangulatát a külső megjelenése teszi teljessé: több száz méter fénycső, számos fényfüggöny és 3D-s elem díszíti.

A villamos belseje is megújult, a kandalló helyett a egy búbos kemence teszi meghitté a hangulatot.

A kemence mellett pedig Puszedli boszi és Zserbó cica vigyáz a mézeskalács házikóra. A villamos középső része a házikó konyhája, két vége pedig a nappalivá alakult át, csodás adventi dekorációkkal.

Tegyen egy sétát a feldíszített villamoson. 

A miskolci Adventi Villamos utasait tavaly Adventi Vilmos és Adventi Vilma köszöntötte, idén Mézes Manci és Marcipán Marci a szerelvény házigazdája.

Az Adventi Villamos december első vasárnapjától 2020. január 6-ig közlekedik Miskolcon a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth végállomás között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek