Világutazók, bloggerek és hegymászók tapasztalatait hallgathatja meg

2019. november 23-24-én 9. alkalommal rendezik meg a Járatlan Utakon Fesztivált, Magyarország legnagyobb, független és extrém utazókat megszólító rendezvényét – olvasható a Turizmus Online cikkében. A 2 napos eseményen több mint 100 előadás és kerekasztal-beszélgetés lesz utazásról 7 teremben, de az utazók fesztiválját egyéb különleges programokkal is fűszerezik a rendezők, így különböző népek ételeit, táncait és kultúráját ismerhetik meg a Fáklya Klubba látogatók.

A fotó illusztrációForrás: Pexels/Pixabay

Az előadások érintik az utazás összes formáját: földön, vízen, levegőben, stoppolástól a lakókocsis overlandingen keresztül, de lesznek kerékpáros és gyalogos világjárók is. Az extrém emberi teljesítmények idén különösen hangsúlyos szerepet kapnak, méghozzá ismert hegymászók szereplései révén. Fő céljuk, hogy utazásra bátorítsanak mindenkit: ne féljenek elindulni egyedül, jussanak el különleges vidékekre, lépjenek kapcsolatba a helyiekkel, ismerjenek meg idegen kultúrákat, hisz ettől leszünk magunk is színesebbek, nyitottabbak a világra.

A fotó illusztrációForrás: thatsphotography/Pixabay

Rakonczay Gábortól megtudhatják, miképp jutott el az óceán átevezésétől a Déli-sark átgyaloglásáig, és ott lesz Németh Alexandra is, aki 7 kontinens 7 legmagasabb csúcsát mászta meg legrövidebb időn belül nőként.

Nagy számban gyűlnek össze hazai független utazók, hátizsákosok a világ minden részéből, hogy megosszák történeteiket és tapasztalataikat az utazni vágyó, kíváncsi közönséggel. Inspirálnak, ötleteket és konkrét tippeket adnak: mikor, hová, hogyan és miért érdemes elutazni. Az ország ismert utazási bloggerei is személyesen lesznek jelen (Utazómajom, 360fok bringa, Miradonna, utazgatok.hu, Sárgaruhás lány, GabaVR, Magányos bolyongó, Camino Steve, Kultitasting, Zoliexplorer, Talpalattnyi történetek, Female Yeti, My seven worlds, petersplanet.travel, Free4travel, Vándorboy), hogy beszámoljanak a világban szerzett tapasztalataikról, s a bloggerkedés mikéntjeiről is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek