A reptéri buszra mától egy telefonos app segítségével is vehetünk jegyet

  A fővárosi közlekedési mobiljegy a budapesti közösségi közlekedésben használható jegyek, bérletek mobilapplikáción keresztül megvásárolható formája.

  Fél éves előkészítés és tesztelés után indult el a mobiljegy, ami a Fővárosi Integrált Viteldíjbeszedési Elektronikus Rendszer (FVR) első fázisa, írja az AIRportal.hu. Ez azt jelenti, hogy a papíralapú jegyek mellett mobilapplikáción keresztül is elérhetővé válnak a jegyek, első lépésként pedig a 100E reptéri buszjáratra váltható mobiljegy.

  Forrás: BKK

  A jegy bárhol és bármikor megvásárolható, csak telefon és az app kell hozzá. A mobiljegy pontosan ugyanannyiba fog kerülni, mint a hagyományos jegy, azaz nem terhelik plusz költségek a telefonon keresztül vásároló utasokat. A mobiljegy nem váltja le a papír alapú jegyeket és bérleteket, a kétféle forma egymás mellett, egymással párhuzamosan fog létezni. A rendszer további használatáról a bkk.hu/mobiljegy oldalon lehet olvasni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!