Zalakaros nagyot dobbant a hétvégén

  A Zalakarosi Fürdő azoknak a vendégeknek kedvez a hétvégén, akik késő estig áztatnák magukat a medencékben és mindeközben nem vetik meg a buli-hangulatot sem. A fürdő ugyanis élő zenével, tematikus programokkal és hosszabbított nyitva tartással készül.

  Éjszakai fürdőzés a Zalakarosi FürdőbenForrás: Facebook / Zalakarosi Fürdő

  A Helló nyár! éjszakai fürdőpartit 2019. június 28-ára tervezik. A pénteken 21 órától kezdődő esemény a tervek szerint egészen szombat hajnal 2-ig tart majd - olvasható a Zalakarosi Fürdő honlapján.  A vendégek az éjszakába nyúló, bulis fürdőzés alkalmával az élményfürdő beltéri és kültéri medencéit is használhatják.

  Egy nappal később, 2019. június 29-én tartják a város idei első strandfesztiválját is, ahol már déltől buli-hangulatban lehet  majd csobbanni, ugyanis DJ lép fel a medencék mellett. Kora délután strandfoci kupát rendeznek, 16:30-tól pedig akrobatikus tánc előadást nézhetnek meg az érdeklődők. Ezen a napon is éjjel 2-ig lehet a fürdőben lazulni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!