Fantasztikus repülőszimulátort hoztak Ferihegyre

  Sokan vagyunk, akik szívesen bekukkantanának egy repülő pilótafülkéjébe, amit a földi halandók a létező gépek legbonyolultabbikának láthatnak a kismillió kapcsoló, kar, jelzőfény és egyéb berendezés miatt. Erre jók a repülőszimulátorok, amik a pilótaképzés mellett az amatőröknek is bepillantást engednek a légi közlekedésbe.

  A Dreamliner-szimulátor belülről.Forrás: Budapest Airport/Facebook

  Végre eljött az idő arra, hogy a világ egyik legcsodásabb géptípusának, a Boeing 787 Dreamlinerének a pilótafülkéjébe is beülhessünk, ugyanis Magyarországra hozták a típus szimulátorát. Aki megőrül az ilyesmiért, az május 22-én, szerdán (egy kommentelő fel is hívta rá a figyelmet, hogy miért nem hétvégén) 9-17 óra között jelenjen meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1 Terminálján.

  A korábbi fapados terminál már nem lát el az utazóközönség számára releváns funkciókat, de rendezvényhelyszínként például még használják. Így ide teszik a szimulátort is, amiban átlag 3-5 perc alatt lehet menni egy "kört". Regisztráció nincs, érkezési sorrendben lehet tesztelni a gépet, a részvétel pedig ingyenes.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!