Szarvastehén és Csőrike 2. is berepülnek a RepTárba

  A RepTár Szolnoki Repülőmúzeumba idén két festett gép is érkezik – olvasható a múzeum sajtóközleményében. A 2017-ben végleg a múzeumban landolt Csőrike I. mellé a 714-es oldalszámú, avagy a Golden Hind, magyarul Arany Szarvastehén és a 716-os Csőrike II. csatlakozik és teszi teljessé a díszfestésű gépek sorát. Az új gépek közt lesz még egy 0076-os gyári számú Zlin-43 repülőgép is, mely 1975 májusában készült Otrokovicében.

  Forrás: RepTár - Szolnoki Repülőmúzeum / Facebook.com

  Programok szempontjából a nyár nagyon sűrűnek ígérkezik. Lesz itt Majális, ahol lehetőség lesz beszállókártyát váltani a MiG-29 vadászgépbe. A családokat várja majd a Gyereknap 2019. május 26án, de rendeznek majd RepTár Estéket is a Múzeumok Éjszakáján június végén.

  A július egy dübörgő Ákos koncerttel indul a repülők árnyékában, a RepTár Pikniket pedig a RepTár születésnapjával és a Szolnok város napi programokkal együtt rendezik meg augusztus 31-én. A MÁV Nosztalgia vonata a szokásokhoz híven most is megérkezik Budapestről és a RepTár melletti vasúti sínen megtekinthető lesz.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!