Az elektronikus zene ikonjai az idei Balaton Soundon

  Egyre több nyári fesztivál jelentkezik konkrét nevekkel, a Balaton Sound underground DJ-kkel pörgeti fel az idei eseményt.

  Balaton SoundForrás: Balaton Sound Official/Facebook

  Sorban jön majd egymás után a német elektronikus zene ikonikus alakja, Paul Kalkbrenner, a brit DJ duo, a CamelPhat, a Grammy-jelölt Nic Fanciulli, a kétszeres DJ Awards díjas Jamie Jones, a francia DJ W!ld, a dance-elektronika nagymestere, Detlef és a női vonalat erősítő német DJ, Monika Kruse, áll a Balaton Sound sajtóközleményében.

  2019-ben egy új koncepcióval is jelentkezik a Sound. A Clubs On The Beach és a Heineken Beach összeolvadásából született meg a „The Club", amely egy elektronikus zenei klub hangulatát adja vissza – részben a Balaton vize fölé épített helyszínen. Itt fog fellépni többek között Marco Carola, az amerikai The Martinez Brothers és az Argentin progressive house DJ Hernán Cattáneo is.

  Újraindul a „Morning Sound" program is, mely a hajnali 6.00 órás programzárás után egy afterpartira hívja azokat, akik még mindig bírják a tempót.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!