Hódít a #trashtag, de mi is az pontosan?

  Egy nagyon-nagyon jó kezdeményezés jött mostanában divatba a közösségi oldalakon. A #trashtag lényege, hogy aki be akar szállni a buliba, az keres a környéken egy szemetes területet, amit szépen kipucol. Az egésznek persze csak akkor van értelme, ha az illető előtte és utána is lefotózza a helyszínt, majd #trashtag felirattal szépen fel is lövi az internetre.

  Eredetileg az UCO indította el a kihívást, még 2015-ban, írja a Turizmus Online. Az outdoor cuccokat forgalmazó cég ötlete aztán újra felbukkant a neten, ezúttal kifejezetten a tizenéves korosztálynak címezve. És bejött. Csak az Instagramon már 37 ezer ilyen poszt jelent meg.

  "A világot nem a véleményed fogja megváltoztatni, hanem a példa, amit mutatsz"Forrás: TrashTag/Facebook

  Ha valaki szívesen csatlakozna, akkor valószínűleg nem kell messzire mennie, hogy egy megtisztítható területet találjon. De ha valamiféle szervezettebb formát keres, akkor március 18-tól 24-ig be lehet szállni például a Te Szedd! országos szemétszedő akcióba, vagy szét lehet nézni a hulladékvadász.hu oldalon is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!