Borbás Marcsit is beszippantotta a Balatoni KÖR

  Egyre nagyobb szerepet vállal a minőségi vendéglátás terjesztésében a vendéglátósok által alapított Balatoni KÖR. Ennek megfelelően fenékhálóval halásszák ki a tó térségének kreatív szakmabélijeit, véleményformálókat, hogy a maguk oldalára állítsák őket.

   

  A többek között az év balatoni strandételét is évről évre megszavazó szervezet most akkora tagbővülésen esett át, amihez képest az EU 2004-es bővítése smafu.  

  A kibővült Balatoni KÖR.Forrás: Gergely Besenyei/Balatoni KÖR/Facebook

  Egy Facebook-posztban számoltak be róla, hogy a balatonlellei BL YachtClub & Apartmentsben megtartott havi közgyűlésen tucatnyi taggal egészült ki a csapat, ami így már 45 fősre hízott meg. Kiemelendő az új tagok közül a tévés Borbás Marcsi, alias Gasztroangyal vagy épp a Fradi volt sztárkapusa és mostani vendégház-tulajdonos Hajdu Attila, de bekerült éttermes, szállodás, borász, sőt a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgatója is. Íme a komplett lista:

  Annyit még meglebegtettek a posztban, hogy március 2-án Gasztro Pikniket rendeznek Balatonfüreden. Ezen megjelenik a Balatoni KÖR tagságának színe-java, lehet enni-inni, zenét hallgatni, játszani és kézműves termékeket vásárolni. Aki erre nem tud elmenni, március 23-án Köveskálon pótolhatja az élményt. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!