Páros tárlatvezetéseket tartanak a szerelmeseknek a fertődi Esterházy-kastélyban

Több napon át tartanak a programok Magyarország legnagyobb és legimpozánsabb barokk-rokokó kastélyában – áll az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. szerkesztőségünkbe érkezett közleményében.

Eszterházy-kastélyForrás: Shuttertock / Készítette: andras_csontos

Február 14-én és 15-én az „Esterházyak és a szerelem" címmel indulnak tematikus tárlatvezetések 10, 12, 14 és 16 órakor, ahol a látogatók az Eszterházán alkotó Joseph Haydn szerelmi életéről is hallhatnak majd bizarr történeteket. A párokat ajándék fotózással lepik meg a szervezők, de ehhez előzetesen kell regisztrálniuk.

14-én exkluzív tárlatvezetésre is jelentkezhetnek a szerelmesek, amely pezsgős koccintással kezdődik, majd kastélylátogatással folytatódik. A romantikus tárlatvezetések 16:30, 17:00 és 17:30 órakor indulnak, jegyek korlátozott számban, páronként 10 000 forintos áron kaphatóak.

Február 16-án és 17-én, délután három órától Radics Ferenc okleveles kertészmérnök „A szerelem rózsái Fertődön" címmel tart előadást, és arról mesél majd, hogy a rózsák színei és a fajtái milyen szerepet töltenek be a szerelemben. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek