Egész éjjel metrózhatunk Budapesten szilveszter éjjelén

  Szilveszterkor a sűrített felszíni járatok mellett egész éjjel közlekedik majd a 2-es, a 3-as és a 4-es metró, valamint a HÉV-ek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

  A Nagykörúton egész éjjel jár a 4-6-os villamos, továbbá egész éjszaka lehet utazni a belvárost átszelő 5-ös, 7-es, 8E és 9-es buszokon, amik egész éjjel 30 percenként járnak. A kisföldalatti utolsó szerelvényei éjjel 1 órakor indulnak a végállomásokról.

  M4, metró, Gellért térForrás: Ralf Roletschek / Wikipedia

  A metrók éjjel 1 óráig 10, ezt követően hajnalig 15 percenként közlekednek.  

  A szentendrei HÉV a budapesti szakaszán félóránként, Békásmegyertől Szentendréig óránként indul. A csepeli HÉV félóránként, a ráckevei kétóránként, a gödöllői pedig óránként közlekedik.

  A szilveszter éjszaka utazóknak a BKK elsősorban a metróvonalakat ajánlja, amikről a társaság csatlakozást biztosít a szokásosnál sűrűbben közlekedő éjszakai járatokra. A szokásos éjszakai járatok szilveszter éjjelén is közlekednek a megszokott rendben.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!