Húsvéti programokkal és élő állatokkal nyitja a szezont a Vasúttörténeti Park

A fővárosi Vasúttörténeti Park, mely Európa legnagyobb interaktív vasúti parkja, április 1-je óta nyári nyitvatartással üzemel. Húsvéthétfő a Vasúttörténeti Parkban elnevezésű egész napos programját április 10-én tartja meg - olvasható a park oldalán.

Forrás: facebook.com/vasuttortenetipark

A rendezvény már hagyományként tér vissza idén, és a korábbi évekhez hasonlóan most is számos színes program várja majd a családokat 10 és 18 óra között.

Az nap 11 órától az Ákom-Bákom Bábcsoport a Világgá ment Csacsi és Bari című történetét adja elő, majd 13 órától az Aranykapu Hagyományőrző Társulat tavaszköszöntő műsora lesz látható a színpadon.

Lesz állatsimogató, ahol nyuszik, lámák, mini pónik és alpakkák várják az állatbarátokat, de lehet majd holland törpe kecskével és gidáival is fotózkodni; valamint a pónilovaglást is kipróbálhatják a vállalkozó kedvű apróságok.

A játékos foglalkozások idejére kreatív kézműves sarkot rendeznek be a szervezők, ahol ünnepi alkotások készülhetnek, valamint nem marad el az arcfestés és a csillámtetoválás sem. A park örök kedvencei, a kerti vasút, a kézi hajtány, a gőzmozdonyvezetés és a fordítókorongozás szintén várják majd a jelentkezőket. 

Az eseményen a Vasúttörténeti Park általános jegyárai lesznek érvényben, a Tavaszi belépőjegy most nem lesz érvényes - írták az oldalon, és a Facebook-on, ahol mindig frissülnek a részletek, érdemes figyelni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek