Videó: Pánikba esett turisták ugráltak ki egy süllyedő turistahajóból

Meghalt egy idős amerikai nő kedden, miután egy turistahajó elsüllyedt a hullámzó vízben a Bahamákhoz tartozó Blue Lagoon-szigetnél. A magánüzemeltetésű hajó, amely népszerű kirándulásokat kínál a Bahamákon megálló tengerjárók utasainak, a nassaui Paradise Islandről tartott a Blue Lagoon-sziget felé, amikor süllyedni kezdett.

A hajó a Blue Lagoon-sziget felé tartott, amikor elsüllyedtForrás: Dolphins - Dolphin Encounters Limited/Wikipedia

A félelmetes felvételen a pánikba esett, mentőmellényes utasok láthatók, amint a kétszintes, drámaian oldalra dőlő hajóba kapaszkodnak, majd az óceánba ugrálnak. A balesetben egy 75 éves amerikai nő halt meg Coloradóból – közölte a helyi rendőrség a Tribune 242 című bahamai újsággal. Halálának pontos körülményei továbbra sem tisztázottak. Íme, a döbbenetes képsorok!

Kelly Schissel, egy amerikai turista a TikTokon számolt be a szörnyű esetről. Szerinte a személyzet több tagja hisztérikus volt, és képtelenek voltak utasításokkal ellátni őket, hogy mit tegyenek.

"Miután rájöttünk, hogy süllyedni kezdünk, és láttuk, hogy ömlik be a víz, az emberek sikoltoztak, és megijedtek, így mindannyian felvettük a mentőmellényünket" – mondta. „Arra vártunk, hogy a személyzet eligazítson minket, mit tegyünk, de nem tették meg."
Végül mentőcsónakok érkeztek a segítségükre – írja a nypost.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek