Bombát találtak egy hevesi szántóföldön

  "Álmában sem gondolta volna a traktoros, hogy bombába botlik a szántóföldön" - olvasható a Lőrinci Hírei Facebook-oldalán.

  Szántóföld - illusztrációForrás: Holger Schué/pixabay.com

  Mint a posztból kiderül, a férfi az ilyenkor szokásos mezőgazdasági munkáját végezte, amikor egy 25-30 centis robbanószerkezetet talált a szántón. Azt írják, ez az egyik szomszédos településen történt, a heol.hu értesülései szerint Heréden, így az ottani polgárőröket értesítette a traktoros.

  Bomba a szántóföldön - Polgárőrök biztosították a helyísznt a rendőrök kiérkezéséig Álmában sem gondolta volna a...

  Közzétette: Lőrinci Hírei – 2021. április 23., péntek

  A helyi erők azonban a Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület segítségét kérték a helyszín biztosításához, akik azonnal indultak is, miközben értesítették a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenység irányítási központját. A kérésnek megfelelően Lőrinci polgárőrei biztosították a helyszínt a rendőrök kiérkezéséig - így a történet szerencsés véget ért.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!