Ez a város áll jelenleg a legjobban a szennyvízadatok alapján

  Mint az nnk.gov.hu oldalán olvasható, a 15. héten tovább folytatódott a szennyvíz eredmények országos átlagában a korábbi hetekben megfigyelt, enyhén csökkenő tendencia. A legtöbb városban a szennyvíz koronavírus koncentrációja stagnál vagy enyhén csökken.

  A kép illusztrációForrás: Aleksey Kurguzov/shutterstock.com

  A legjobb helyzetben Debrecent találjuk, ahol a koncentráció alacsony, a tendencia pedig csökkenő, a legrosszabb helyzetben pedig Miskolc áll, ahol a koncentráció emelkedett, és a tendencia is emelkedő. Emelkedett koncentrációt találunk még Budapesten, Kaposváron, Nyíregyházán, Szombathelyen, Veszprémben, Salgótarjánban és Egerben. A mérés többi helyszínén a koncentráció mérsékelt, a tendencia pedig stagnáló.

  A jellemző csökkenő tendencia ellenére a mért koncentrációk továbbra is jelentősen meghaladják a harmadik hullám előtti értékeket, ami azt jelzi, hogy az aktív fertőzöttek száma továbbra is magas. A járványügyi szabályok szigorú betartása esetén a kedvező tendencia továbbra is fennmaradhat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!