Telet megszégyenítő ítéletidő van a Bakonyban

  Az időjárás-előrejelzésben volt arról szó, hogy a napokban a lehűlés melett hóesés is várható, és mint a koponyeg.hu írta, a Bakonyban komolyabb vizes hórétegis képződhet. Hangsúlyozták, hogy rosszak lesznek a közlekedés időjárási feltételei: vizes utakra, erős oldalszélre számíthatnak az autósok, ráadásul a szervezetünket erős hidegfronti hatás terheli.

  HárskútForrás: Vityi Nándor/facebook.com/metnethu

  A MetNet Facebookra feltöltött videóiból az derül ki, hogy a helyzet valóban komoly, mint írják, a helyzet egyre romlik Hárskút és Márkó között, aki teheti messze kerülje el a környéket, de más utakon is nehézkes lehet a közlekedés. 

  Nem sokkal korábban egy elakadt buszt filmeztek le, a felvétel akár egy borús, ízig-vérig téli napon is készülhetett volna. Az áprilisba betüremkedő télről készült képek a MetNet Facebook-oldalán láthatók. Az északi hegyvidékeken további havazás várható.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!