Szörnyű tragédia: egy olasz kislány árván maradt, amikor kirándulás közben a szülei lezuhantak egy szikláról

Megrázó tragédia történt vasárnap Olaszországban, a Lombardia északi régiójában található Camonica-völgyben, ahol a milánói család két barátjával együtt kirándult. A társaság kénytelen volt letérni a kitaposott ösvényről, mert egy lavina elzárta az út egy részét. A kislány édesanyja azonban megcsúszott egy havas sziklán, és miközben az édesapja kétségbeesett kísérletet tett arra, hogy megmentse, ő maga is vele együtt a mélybe zuhant.

Csodálatos kirándulóhelyek színhelye a völgy, de ezúttal szörnyű tragédia történtForrás: Liviuz/Wikipedia

A 35 éves Valeria Coletta megcsúszott, elvesztette az egyensúlyát, és a szakadék pereme felé sodródott, amikor a férje, a 40 éves Fabrizio Martino Marchi megpróbálta megragadni, mielőtt leesett volna, de saját maga is lezuhant. A család barátai azonnal riasztották a mentőket, miután sikerült biztonságban visszatérniük a kislánnyal, akit átadtak nagyszüleinek. 

A szülők holttestét egy helikopterről fedezték fel, ami a közeli Bresciából repült a helyszínre. A rendőrség, a tűzoltók és önkéntesek is részt vettek a tragikus szerencsétlenségben életét vesztő házaspár elérésében. A nyomozás során gyanús körülmény nem merült fel – írja a New York Post.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek