Félúton járt a gép, amikor szívrohamot kapott a pilóta

  Az Aeroflot Moszkvából Anapába tartó Airbus 320-as gépe 150 emberrel a fedélzetén épp félúton járt a két állomás között, amikor a pilóta valószínűleg infarktust kapott. Az utaskísérők hiába kértek segítséget, nem volt orvos a fedélzeten - írja az Independent.

  Az Aeroflot egyik gépe, a kép illusztrációForrás: Sergey Kustov/wikipedia.org

  Egy utas beszámolója szerint a stewardess kétségbeesetten futott végig a széksorok között, újra és újra feltéve a kérdést, és hozzátéve, hogy valóban, nagyon nagy szükség volna egy szakemberre. A másodpilóta végül kényszerleszállást hajtott végre Rosztov-na-Donuban, de a pilóta életét már nem sikerült megmenteni. Egyes jelentések szerint már leszállás közben, mások szerint nem sokkal utána hunyt el.

  A mindössze 49 éves pilóta már a felszállás előtt mellkasi fájdalmakra panaszkodott, de a rutin orvosi vizsgálat során nem találtak nála olyan tényezőket, ami miatt ne repülhetett volna.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!