Megszűnik a Red Bull Air Race

  Honlapján jelentette be a Red Bull, hogy az idei lesz a műrepülő világbajnokság utolsó szezonja, az őszi zárást követően nem rendeznek több versenyt.

  Idén véget ér a versenysorozatForrás: Red Bull Air Race/Facebook

  „A Red Bull Air Race 2003-as indulása óta több mint 90 futamot tudhat maga mögött, amelyek lehetőséget biztosítottak a világ legkiválóbb pilótáinak, hogy nagy sebesség és alacsony repülési magasság mellett extrém manőverekkel versenyezhessenek" – olvasható Red Bull Air Race honlapján.

  Az osztrák cég azzal indokolta a versenysorozat megszűntetését, hogy az esemény nem vonzott annyi nézőt, mint más, szintén a Red Bull által rendezett világesemények, írja a TurizmusOnline. Az idei sorozat februárban indult Abu-Dzabiban, és eredetileg nyolc helyszínt adtak meg a szervezők, ám most már csak háromról lehet olvasni. A következő verseny az oroszországi Kazanyban lesz, majd július 13-án és 14-én Zamárdiban rendezik meg a sorozat utolsó előtti eseményét.

  Ez lesz az első és utolsó alkalom, hogy a magyarországi futamot nem Budapesten rendezik meg. A legeslegutolsó verseny Japánban lesz, szeptember elején.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!