Fedezze fel a legbénább természetfotók előtt tisztelgő Facebook-csoportot

  Nemrégiben zárult le a legviccesebb természetfotók versenye, melynek közönségdíját magyar alkotó nyerte, de annak sem kell csüggednie, aki nemcsak évente egyszer, hanem minden nap szeretné, hogy a rendhagyó állatfotók az élete részei legyenek.

  A kép illusztrációForrás: Igor Schubin/pixabay.com

  A Crap Wildlife Photography nevű csoportban minden kép megállja a helyét, amelyik máshol nem, és bárki bátran posztolhatja saját, kevésbé sikerült, de mégis valamiért érdekes alkotásait, feltéve, hogy azok vadon élő állatokat ábrázolnak, nem tartalmaznak erőszakot, nem etetik rajta a vadállatokat, és nem sérült állat látható rajtuk. 

  Mint az insider.com írja cikkében, a vadállatok fényképezése különleges művészet, melyhez sok gyakorlásra és türelemre, na és persze jó időzítésre van szükség. Nem minden fotó rendelkezik azonban ezzel a szerencsés konstellációval, viszont szerencsére a csoport nem gúnyolja ki az amatőr fotósok hiányosságait, hanem inkább ünnepli azokat. Ami nem elég béna, azt nem posztolják. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!