Havas sétára indultak a chicagói flamingók

  A chicagói állatkertben élő flamingók jeges meglepetést kaptak, de úgy tűnik, hogy a rózsaszín madarak ezt egy csöppet sem bánták.

  A kép ilusztrációForrás: Alexas_Fotos/Pixabay

  Miközben az állatkert több ezer lakója inkább bevackolt a hideg elől, ezek a madarak sétára indultak Lincoln Park Zoo-ban, hogy felfedezzék a havat. Az állatkert egy videót is posztolt a Facebookon a hidegben flangáló flamingókról.

  Azt azért hozzá kell tenni, hogy a flamingóknak van olyan, az Andokban élő fajtája, amely hozzá van szokva a mostoha időjárási körülményekhez, vagyis a hideghez, írja a Travel+Leisure.

  Annak ellenére, hogy a rózsaszín madaraknak kifejezetten tetszett a havas séta, mindig beltéren alszanak, mikor a hőmérséklet már fagypont környékén van. Sőt, a flamingók napközben is bent maradhat a melegben, ha akarnak – de úgy tűnik, hogy most eszük ágában sem volt lemondani erről a kalandról.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!