Felmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját

Carole King hétéves Border collie fajta kutyája egy Montana állambeli nyaraláson tűnt el júliusban. Amíg ugyanis a férjével vacsorázni ment, a kutyát a hotelszobában hagyta, de amikor visszatértek, a négylábú már nem volt sehol. A tulajdonost a kutya eltűnése teljesen letaglózta, de az esete igazolja, hogy soha nem szabad feladni – írja a Travel and Leisure.  

A Washington államban élő nő 57 napig kereste Katie-t, még a munkáját is feladta, hogy megtalálja kedvencét. King így nyilatkozott a The Columbian nevű internetes lapnak: "A gyomromban éreztem a fájdalmat, annyira kiborultam" – mondta a pillanatra visszaemlékezve, amikor felfedezték a kutya eltűnését. Egy, a hotelben dolgozó alkalmazott elmondta, hogy látta a kutyát a szállodából kimenni, de már nem tudott utánafutni.

A fotó csak illusztrációForrás: Shutterstock/Aneta Jungerova

Az újság szerint a nő és a férje szinte egész éjjel keresték, de a vihar elijeszthette az állatot. A pár nem hagyta abba a keresést, 500 darab szórólapot helyezett ki a megyében, és az eltűnt állatok helyi Facebook-csoportjában is posztolták kedvencük eltűnését. Még kamerákat is felszereltettek oda, ahol állítólag néhányan látták a kutyát. 

Aztán szeptember 15-én King egy telefonhívást kapott, egy férfi azt állította, hogy Montanában, ahol a szórólapokat kihelyezték, látott a leírásnak megfelelő kutyát. És bár Katie addigra elment onnan, mire a gazdája odaért, egy másik, arra sétáló párral együtt addig keresték a környéken, amíg meg nem lett. 

"Egy bokorban volt, ahova eredetileg befutott, amint kiáltottam a nevét, egyből előbújt " – mesélte a boldog gazdi az egyesülés pillanatáról, majd hozzátette, "ha igazán szereted a kutyádat és reménykedsz abban, hogy ő is keres téged, akkor nem adhatod fel."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek