Kertvárosi locsolónál hűsöl a jávorszarvas az alaszkai forróságban

  A szarvasról készült felvétel nagyon szívmelengető, az viszont egyáltalán nem, hogy a kertbe kényszerült hűsölni.

  Alaszkában még nyáron is általában kifejezetten forróság, most azonban olyan meleget mértek, amilyenre már harminc éve nem volt példa. Ember és állat ott keresett magának hűs helyet, ahol épp lehetett, ez a szarvas például a kerti gyepen.

  Anchorage külvárosában készült az a felvétel, amelyen egy jávorszarvas üldögél békésen egy kerti locsoló alatt. A videó nagyon kedves kis pillanatfelvétel, viszont az ok, ami miatt sikerült felvenni, már egyáltalán nem olyan barátságos. Alaszkában harminc éve nem mértek olyan meleget, mint a napokban: 30 fok körül van a hőmérsékleti az északi városokban, noha ilyenkor körülbelül 15 fok a megszokott,írja az Index. A jávorszarvas tehát csak egy olyan helyet keresett, ahol a szokatlanul nagy melegben le tudta valahogy hűteni magát.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!