Profi gazdikká képezik a kutyatartókat Bécsben

  Júliustól kötelező tanfolyamon kell részt vennie minden Bécsben élő kutyatulajdonosnak.

  Egy minimum négy órás tanfolyamon sajátíthatják el a profi gazdi tudnivalókat a bécsiek, olvasható Bécs Város Külképviseleti Irodájának sajtóközleményében. Az új szabályozással egyben felhívják a figyelmet a felelős állattartásra is, melynek célja az emberek és állatok harmonikus együttélése. Az intézkedés már jól működik más tartományokban, mint például Stájerországban vagy Felső-Ausztriában.

  Profi gazdikat képeznek az osztrák fővárosbanForrás: © TOW_Christian Houdek

  Bár a kurzus kötelező, fizetni mégis kell érte: 40 euróba kerül a tanfolyam minden bécsi számára, aki július 1-jétől szeretne kutyatulajdonossá válni, és korábban nem tartott kutyát két évnél tovább.

  A biztonságos és állatbarát kutyatartás a kutyatulajdonosok felelősége, ez a kurzus pedig biztosítja, hogy a gazdik már a négylábúak megvásárlása előtt olyan képzésben részesüljenek, aminek segítségével megfelelő környezetet tudnak biztosítani kedvencüknek. A tanfolyamot szakértő tartja, aki alapvető ismeretek ad tanít meg a kutyatartásról, az állatok neveléséről és gondozásáról.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!