Ez a Corgi Cafe a kutyabarátok földi mennyországa

Az állatos kávézók már nem számítanak újdonságnak. De nem is az ötlet teszi őket egyedivé, hanem az, hogy milyen állatokkal találkozhatunk és játszhatunk egy tejeskávé mellett. A Bangkokban található corgi café, a Welsh Corgi fajta szerelmeseinek a menedékhelye. A Corgi in the Garden névre fordított kávézóban a nagy adag chai latte mellé egy tucatnyi corgi nózi is jár.

A tulajdonosban azután fogalmazódott meg a kávézó ötlete, hogy két kutyájával túl lettek egy jóval bővebb ellésen, mint amire számítottak; hét corgi kölyök jött a házhoz. Úgy döntött, hogy a kiskutyák szeretetét másokkal is megosztaná, így megnyitotta a kávézóját, ahol jelenleg tizenkét corgi rohan és gurul az újonnan érkező vendégek lábai elé – olvasható a delish.com oldalán.

A Corgi in the Garden képei jól mutatják, hogy mennyire szeretetreméltó és bohókás kutyákról van szó. Az alacsony és zömök corgik személyisége is illeszkedik a kinézetükhöz. Szeretik az odafigyelést és még pihenés, szunyókálás közben is tudják produkálni magukat. A tulajdonos pedig az összesnek tudja a nevét.

A vendégeknek nem kell mindet megtanulni, anélkül is kutyaszámra kapják a szeretetet egy órán keresztül, ami körülbelül 11 amerikai dollárba (3000 forint) kerül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek