Kézipoggyászba rejtett leopárddal akart repülőre szállni egy utas

  A nem mindennapi csomagot a Chennai Nemzetközi Repülőtéren szúrták ki. A leopárdcsempészt letartóztatták.

  A 45 éves férfi, akinek a nemzetiségét nem tették közzé a hatóságok, Bangkokból érkezett Indiába. Úgy gondolta, nem tér haza üres kézzel, és egy bébi leopárd csempészésével próbálkozott meg. A csennai reptéren furcsa viselkedése miatt szúrták ki.

  Leopárd bébit találtak a kézipoggyászbanForrás: Shuttertock / Készítette: Robert Franklin Photography

  A poggyászellenőrzéskor zavarba jött és nem tudott egyenes választ adni arra, hogy mi van a kézi táskájában, ezért nézték át tüzetesebben a csomagjait. Amikor kinyitották a táskát egy 1 kilogrammos kis leopárdot találtak benne, aki élelem híján már gyenge volt és fáradt. A kis nagy macskát az egyik reptéri dolgozó etette meg, cumisüvegből adott neki tejet - írja Beta hírforrásra hivatkozva a 021.rs.

  A leopárdcsempész férfi jelenleg őrizetben van, kihallgatáson. A napokban döntenek róla, hogy milyen mértékű bűncselekményt követett el és mekkora bűntetést rónak ki rá.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!