Plafonon lógó mosómedve okozott derültséget a kanadai reptéren

  Plafonon lógó mosómedve okozott derültséget a kanadai reptéren.

  Egy mennyezetről kukucskáló mosómedve kölyökre lettek figyelmesek múlt hét pénteken az utasok a torontói Pearson nemzetközi repülőtéren, miközben csomagjaikra várakoztak - írja a Mashable.

  Senki sem tudja, hogyan tudott feljutni a plafon egyik álmennyezeti darabja fölé a kis mosómedve, mindenesetre az utasok ahogy meglátták, egyből fotózni vagy videózni kezdtek. Azt nem tudni, hogy miért nem szóltak egyből a reptéri személyzetnek, vagy egyáltalán miért nem vette azok közül egy sem észre, mindenesetre az egyik kanadai utas szerint az állat még másfél órával később is onnan kukucskált a bőröndjeiket váró utasokra. A The Star magazin szerint a közösségi oldalakra feltöltött videók vírus szerűen terjedtek, és "De hát én csak repülni akartam" feliratú mémekké fejlődtek. Erre aztán felfigyelt a reptéri személyzet is, majd miután sikerült az állatvédőknek befognia a talán csak potyázni akaró négylábút, visszavitték a természetbe.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!