Totál részegek voltak a madarak, az állatmentők azt hitték haldokolnak

Az észak-amerikai Connecticutban megmentett két keselyűről azt hitték, hogy haldokolnak. Később kiderült, hogy csak részegek voltak. Az A Place Called Hope nevű állatrehabilitációs intézet által megmentett két keselyűt visszaengedték a vadonba, miután kigyógyultak a másnaposságukból.

Az egyik jómadár, miután kiheverte a másnaposságát, társával készen állt a távozásraForrás: A Place Called Hope Facebook oldala

Az A Place Called Hope nevű vadon élő állatokat rehabilitáló szervezet a közösségi médiában közzétett bejegyzésében azt írta, hogy amikor rátaláltak „a dinamikus duónak" becézett két keselyűre, azok „szó szerint részegek voltak. Képtelenek voltak egyensúlyozni, állni, folyamatosan elájultak, úgy tűnt, hogy haldokolnak. Minden tesztet lefuttattunk, míg végül rájöttünk, hogy túl részegek ahhoz, hogy repüljenek".

Az állatrehabilitációs intézet végül rájött, honnan szerezte a két jómadár a megrészegítő szajrét. A dinamikus duó kukabúvárkodott, és valami olyan erjesztett dologba ütötték a csőrüket, ami súlyos alkoholmérgezést okozott számukra – írja az usatoday.com.

A két madár rengeteg folyadékot kapott, és éjszakára betakarták őket, hogy kiheverjék a másnaposságot. Másnap nagy adag reggelit kaptak, hogy visszanyerjék egészségüket, mielőtt visszaengedték őket a természetbe.

„Szerencsére ma hazatértek, mielőtt a központunkat "detoxikáló" intézménynek bélyegezhették volna" – viccelődött a rehabilitációs központ a bejegyzésében.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek