A Dunakanyar télen is gyönyörű, és napijeggyel a tanítási szünetben is olcsóbb a közlekedés

A kedvezményes Dunakanyar napijegy téli változata a Máv-Volán-csoport kijelölt vonat-, busz- és HÉV-járatain egyaránt érvényes. Hétvégén és ünnepnapokon, illetve az őszi, téli és tavaszi iskolaszüneti időszak teljes tartama alatt bármely napra megvásárolható – olvasható a mavcsoport.hu-n

Forrás: Shutterstock

A kedvezményes napijegy a Máv pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online az applikációban érhető el, a felnőttek számára 1990 forintért, a 26 éven aluliaknak 1490 forintért.

Ez a jegytípus volt az első az elmúlt években bevezetett integrált jegyek közül, idén pedig már negyedik éve nyújt kedvezményes utazási lehetőséget. 2023-ban eddig több mint 3400 jegyet értékesített a vasúttársaság. A napijegyről további információk a vasúttársaság honlapján olvashatók.

A Máv-Volán-csoport közös szolgáltatás fejlesztéseinek kiemelt célja, hogy egyre többen válasszák a jövőben a fenntarthatóbb közösségi közlekedést az egyéni utazás helyett, ezzel is hozzájárulva a károsanyag-kibocsátás jelentős mértékű csökkentéséhez, az élhetőbb, zöldebb jövő kialakításához.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek