Szívesen dolgoznál vízpartról? Közösségi iroda nyílik a Dunakanyarban

Ahhoz, hogy megtapasztaljuk, milyen is a vízparti, szabadtéri bárokból dolgozó digitális nomádok élete, nem kell feltétlenül Balira utaznunk. A Dunakanyarban is találunk egy ilyen coworking irodát nyitott terasszal, dunai panorámával, homokos parttal.

OOOfficeForrás: OOOffice/Facebook

Idén ismét megnyit a nagymarosi OOOffice nevű közösségi iroda és céges rendezvényhelyszín, amely nyárias hangulattal várja a négy fal közül kimozdulni vágyó egyéni vagy csoportos dolgozókat, írja a turizmus.com.

A Piknik Manufaktúra étterem fölött kialakított közösségi iroda kijelzőbarát, fedett, ugyanakkor panorámás teraszán wifi, kávé, limonádé, a parton tartózkodáshoz gyékény, zárható szekrény, a céges off-site programokhoz pedig további eszközök is rendelkezésre állnak.

Jártak már az OOOffice-ban startupperek, kisebb, nagyobb cégek munkatársai, sőt külföldről érkező digitális nomádok is. A Piknik Manufaktúra Fogadóban szálláslehetőség is adott, így akár ottalvós csapatépítő programokat is szervezhetünk ide, étkezéssel vagy  bográcsozással egybekötve. A helyszín a fővárosból is könnyen megközelíthető, vonattal 45 perc a Nyugati Pályaudvarról.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek