Luxus a felhők felett - Az Emirates új kollekcióval állt elő

Legutóbb egy hazai luxushotel újranyitásáról adtunk hírt, most pedig a felhők felett élvezhetjük a luxust, mégpedig az Emirates légitársaságnak köszönhetően, ami az olasz Bulgari luxusmárkával közösen adott ki új, egyedi úti csomagokat az utasai számára.

Forrás: Emirates / Press

A pazar csomagokról az Emirates sajtóközleményéből értesültünk. A különböző stílusú, vegán bőr neszesszerekben található higiéniás, szépség- és bőrápolási luxustermékek az őszi/téli szezonban teszik majd kényelmesebbé az utazást.

Az Emirates First és Business Class úti csomagjai nem csupán külsejüket, de tartalmukat tekintve is megújultak. A külön női és férfi utasok számára összeállított, összesen nyolcféle piperetáska többek között olyan parfümöket rejt, amelyek üvegét az olasz márka kifejezetten az Emirates számára tervezett.

A 2023-as év egyik legstílusosabb színárnyalatában, ezüstben pompázó Business Class termékcsalád két táskaformát kínál, mindkettő vegán bőrből készült, ezüstmetál árnyalatban, egy leheletnyi lilával. A másik két piperetáska a maszkulinabb vonalat képviseli: a fekete szövetet barna vegán bőr díszíti.

De nem csak a First és a Business Class számára tartogat meglepetést a légitársaság. A Turistaosztály és a Prémium Turistaosztály utasai sem maradnak ki a jóból, számukra még ebben az évben bevezetik az új úti csomagokat.

Mind a nyolc úti csomag személyre szabott luxustermékeket - köztük olyan Bulgari terméket, mint a BVLGARI OMNIA Amethyste Eau de Toilette és a BVLGARI LE GEMME Gyan Eau de Parfum, arc- és testemulzió, ajakbalzsam -, valamint olyan utazást könnyítő kellékeket tartalmaz, mint a fogápoló- és borotválkozási készlet, környezetbarát búzaszalma piperetükör, dezodor, zsebkendő és összecsukható hajkefe.

Forrás: Emirates / Press

Az A380-as repülőgépeken a First Class utasai további luxustermékeket is használhatnak: a fedélzeti shower spa-ban az ír Voya bio készítményeit, a privát lakosztályokban pedig a svéd Byredo márka bőrápoló készletét. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek